Jacek Trzeciak !! Nie ma Polonii bez Jacka nie ma Polonii !!

Re: Jacek Trzeciak !! Nie ma Polonii bez Jacka nie ma Poloni

Postprzez gio » Wt cze 01, 2010 10:41 am

Kamien spadl mi z serca...:)))))Jacek jestes wielki!! Dobrze ktos opisal wczesniej naszego prezesa.Czytajac slowa jakie wypowiedzial Bartyla na gali mazna odniesc wrazenie ze skoro mowi ze pocichu liczyl w 2005 roku na awans do ekstraklasy to mial przygotowany plan jak krok po kroku tego dokonac i patrzac na wyniki mozna a wrecz trzeba mu uwierzyc.Niestety ja tego nie kupuje.Dwa awanse byly zasluga przedewszystkim pilkarzy.Ludzi ktorzy mieli podobne charaktery co Jacek ktorzy potrafili oddac serce na boisku i mieli poprostu ''jaja".ale watpie ze przy ich sprowadzaniu do klubu ktos o tym myslal.Czy dzisiejsza druzyna ktora posiada Polonia wywalczyla by awans bedac na miejscu gornika w 1 lidze?nie wiem...chyba nie.Dlatego apeluje do pana Bartyli zeby zdal sobie sprawe ze chociaz wykonal kaaawal dobrej roboty to takie decyzje jak z Jackiem i pozwolenie sobie na wodzenie za nos komukolwiek w tej sprawie jest golem samobójczym dla naszej Polonii. Swietnie ze jacek pozostal w klubie bo tam w srodku potrzeba kogos ''naszego:)''
gio

gadugadu: 0

Postprzez kafir » Wt cze 01, 2010 1:16 pm

No to czas na fanę, szale, tiszerty i czapki z naszym Królem Jackiem Trzecim. :jupi:
Gůrny Ślůnsk
Alta Silesia, Горна Силезия, Górny Śląsk, Haute-Silésie, Horní Slezsko, Oberschläsing, Oberschlesien, Opper-Silezië, Øvre Schlesien, Silesia Superior, Siong Silesia, Upper Silesia, Верхня Сілезія
kafir

gadugadu: 666

Postprzez MrN » Wt cze 01, 2010 2:01 pm

fajna wiadomość może jak Szatałowa zwolnią to Jacek zostanie trenerem 8)
MrN

Postprzez kafir » Wt cze 01, 2010 2:33 pm

MrN napisał(a):fajna wiadomość może jak Szatałowa zwolnią to Jacek zostanie trenerem 8)

To nie takie chop! Trenerka to nie buła z masłem.
Trochę jednak trza się na tym znać. Nie każdy dobry piłkarz osiąga sukcesy w trenerce i na odwrót.

Oddając hołd Jackowi jako piłkarzowi i przede wszystkim kapitanowi Polonii trza mu życzyć wytrwałości bo droga do trenera niełatwa.
POWODZENIA!!! :jupi:

P.s. Numer "6" powinien zostać w klubie zastrzeżony!!!
P.s. Tak jak kibicowska "12" :twisted:
Gůrny Ślůnsk
Alta Silesia, Горна Силезия, Górny Śląsk, Haute-Silésie, Horní Slezsko, Oberschläsing, Oberschlesien, Opper-Silezië, Øvre Schlesien, Silesia Superior, Siong Silesia, Upper Silesia, Верхня Сілезія
kafir

Postprzez krzys67 » Wt cze 01, 2010 2:52 pm

.
Ostatnio edytowano Pn paź 04, 2010 7:34 pm przez krzys67, łącznie edytowano 1 raz
krzys67

Postprzez Radzio101 » Wt cze 01, 2010 3:03 pm

krzys67 napisał(a):Patrzcie chłopcy, telewizja, kamery ...w II lidze tego nie będzie"- tak motywowal młodych pikarzy przed jednym z meczów (nie pamietam którym)

Bodajże przed meczem z Widzewem w Łodzi.. Do niedawna miałem nawet ten filmik na dysku ale się zapodział.. Wiem, że kilka osób kolekcjonuje takich rzeczy.. Mógłby ktoś przejrzeć dysk i wrzucić filmik na forum? :wink:
Radzio101

Postprzez jakub_BTM » Wt cze 01, 2010 3:08 pm

święta racja.
Polonia-przyjaciele Jacka to byłby hit.
Wolę obejrzec Żmiję na bramce niż jakiegoś czecha ;)
Tylko teraz niech coś takiego organizują podają termin bo urlop muszę sobie jakoś pod to ustawic:)
jakub_BTM

Postprzez Andy » Wt cze 01, 2010 3:09 pm

Radzio101 napisał(a):
krzys67 napisał(a):Patrzcie chłopcy, telewizja, kamery ...w II lidze tego nie będzie"- tak motywowal młodych pikarzy przed jednym z meczów (nie pamietam którym)

Bodajże przed meczem z Widzewem w Łodzi.. Do niedawna miałem nawet ten filmik na dysku ale się zapodział.. Wiem, że kilka osób kolekcjonuje takich rzeczy.. Mógłby ktoś przejrzeć dysk i wrzucić filmik na forum? :wink:

Na pewno przed meczem z Widzewem w Łodzi /piątek/ wygranym przez Polonię 4:2 w pierwszym sezonie w Extraklasie. To było chyba nawet na tym Polonia TV. Co do meczu to zagrali wyśmienicie. Radzewicz, Wolański ..nawet J. Dziolka bramke strzelił.
Wielka radość była wówczas na sektorze a Widzew miał wówczas jakiś protest.
Andy
członek SKK PB

Postprzez kafir » Wt cze 01, 2010 3:15 pm

jakub_BTM napisał(a):święta racja.
Tylko teraz niech coś takiego organizują podają termin bo urlop muszę sobie jakoś pod to ustawic:)

W temacie dotyczącym obchodów 90 lecia powstania Polonii napisałam, że
kafir napisał(a):Obchody powinien zakończyć turniej przyjaźni z Arką, Oderką (Garbarnią? :devil: ) i szpilem pożegnalnym Króla Jacka Trzeciego.

Panie Marku Pieniążku!

Jo Uociec krzestny Olimpioka licza na Wos.
Pyrsk

I myślę, że te dwa wielkie dla klubu wydarzenia dobrze byłoby połączyć.
Gůrny Ślůnsk
kafir

Postprzez MrN » Wt cze 01, 2010 3:36 pm

kafir napisał(a):
jakub_BTM napisał(a):święta racja.

W temacie dotyczącym obchodów 90 lecia powstania Polonii napisałam, że
kafir napisał(a):Obchody powinien zakończyć turniej przyjaźni z Arką, Oderką (Garbarnią? :devil: ) i szpilem pożegnalnym Króla Jacka Trzeciego.

Panie Marku Pieniążku!

Jo Uociec krzestny Olimpioka licza na Wos.
Pyrsk

I myślę, że te dwa wielkie dla klubu wydarzenia dobrze byłoby połączyć.

dobry pomysł z tym meczem mogli by zorganizować tak że by sie już w czerwcu odbył 8)
MrN

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony