Dzień z Polonią

Re: Dzień z Polonią

Postprzez Łukasz » N sie 01, 2010 9:38 am

MrN napisał(a):

masz jeszcze film jak C. piosenke śpiewał?

ja mam calosc - prezentacje plus wystep wlasnie sie wrzuca na YT

czytanie ze zrozumieniem :) WŁAŚNIE SIĘ WRZUCA ! JAK SIĘ WRZUCI TO DODAM LINKA! PLIK MA 500 MB!
Ostatnio edytowano N sie 01, 2010 11:21 am przez Łukasz, łącznie edytowano 1 raz
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Łukasz

gadugadu: 0

Postprzez polonista84 » N sie 01, 2010 9:53 am

ja mam calosc - prezentacje plus wystep wlasnie sie wrzuca na YT[/quote]

To podaj link
polonista84

Postprzez Mrowka » N sie 01, 2010 11:05 am

Łukasz napisał(a):
Dzikus_PB napisał(a):j.w. impreza na duzy plus, ale mam takie pytanie... czy te grafy to mialy byc o historii klubu czy takie zeby sciana byla kolorowa? bo ze wszystkich to chyba 1 czy 2 przedstawialy o Polonii cos..

takie same moje odczucie jest ... poszedlem zobaczyc z ciekawosci jak malowali licyzlem na jakies twarze z historii Polonii a tam 1 praca z herbem ... a reszta niewiadomo co ... nie tak sobie to wyobrazalem a jada liczylem ze bedziemy mieli mega dlugie graffiti o naszej Polonii ...

z tego co się dowiedziałem z kumplami od jednego gościa, który tam się tam kręcił, to w poniedziałek ma się tam zjawić jakaś ekipa i domalować do tego wszystkiego właśnie coś w temacie Polonijnym, było powiedziane, że w środku tego wszystkiego ma być duży herb i kibice z flagą czy coś, do tego na samym początku (od lewej) ma być logo skoku (niby sponsor), a między tymi grafami które są teraz, mają się pojawić sylwetki sportowców. Jak będzie naprawdę, dowiemy się niebawem.
Mrowka

Postprzez Łukasz » N sie 01, 2010 11:52 am

nigdy nic nie wrzucalem na YT wyskoczylo mi cos takiego :
This video has been removed because it is too long.
Mam go sam podzielic zeby mial te 10 minut? i na nowo wrzucac czy sam sie podzieli czy jak ??
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Łukasz

Postprzez GumisPB » N sie 01, 2010 11:54 am

Podziel żeby każda część miała max 10 minut.
Może ktoś podać wyniki turnieju ,który był rozgrywany w ramach "Dnia z Polonią Bytom"?
GumisPB
wizard
wizard

Postprzez tegies » N sie 01, 2010 11:59 am

I odniesienie do imprezy szeroko lubianego na forum Pana:

Część dnia spędziłem dzisiaj z Polonią Bytom. W pierwszej odsłonie wziąłem udział w grze miejskiej jako jeden z „arbitrów”, a potem z Pauliną oglądaliśmy ostatni sparing drużyny. Na koniec uczestniczyłem w prezentacji drużyny przed nowym sezonem. Mam nadzieję, że wzmocnienia i ciężka praca pozwolą Polonii podjąć walkę o jak najwyższą pozycję w ekstraklasie. Taką opinię wyraził również w rozmowie ze mną Jacek Trzeciak.
Piotr Koj

Sie ku%&a Jackiem podpiera.

Do komentowania zapraszam tutaj: http://piotrkoj.blog.onet.pl/Dzien-z-Polonia,2,ID411696314,n
tegies
członek SKK PB

Postprzez sokół » N sie 01, 2010 12:15 pm

Bardzo fajny był turniej pilkarski zorganizowany z okazji Dnia z Polonią Bytom. Może troszkę zasady były nie do końca dobre, bo na przykład w drużynie Sośnicy grała prawie cała Walka Makoszowy, co wybitnie stawiało jakieś tam amatorskie granie na przegranej pozycji, ale ogólnie impreza na plus.

Moja ekipa w rozgrywkach grupowych radziła sobie całkiem nieźle, najpierw wygraliśmy z Kibicami strzelając decydującą bramkę z karnego w ostatniej minucie..... (Czy karny był? Moim zdaniem nie... :roll: )
potem zremisowaliśmy z Piekarami.

Chcieliśmy w półfinale odpaść z klasą, więc liczyliśmy na spotkanie z Oldbojami Polonii. Trzymaliśmy więc mocno kciuki za drużynę Kibiców, ale niestety - Piekary w końcówce strzelili Wam trzy gole, a my musieliśmy się mierzyć z Sośnicą (Walka Zabrze...) 0-4 to był najmniejszy wymiar kary.

Rozbici stawiliśmy się w sobotę na mecz o trzecie miejsce i polegliśmy 0-6.

I mam pytanie, jaki był wynik finału'?

Pozdrawiam wszystkich uczestników Turnieju. I jeszcze raz dziękuję za organizację.
sokół

Postprzez cloner » N sie 01, 2010 12:23 pm

I mam pytanie, jaki był wynik finału'?

Oldboje Polonii przegrały w finale 1-0.
"Jesteśmy elitą, nie tłumem, w sercach nosimy dumę"

SU!
cloner

Postprzez Wojo123 » N sie 01, 2010 1:08 pm

sokół napisał(a):Moja ekipa w rozgrywkach grupowych radziła sobie całkiem nieźle, najpierw wygraliśmy z Kibicami strzelając decydującą bramkę z karnego w ostatniej minucie..... (Czy karny był? Moim zdaniem nie... :roll: )

Karny był ewidentny, mówi Ci to prawy obrońca drużyny SKK, w zasadzie nie było nawet o czym dyskutować :evil:

Co do tych Piekar to te żabskie ścierwo pojechało nas na farcie, a potem, gdy goniliśmy wynik pocisnęli z kontry i po zabawie.
Wojo123
członek SKK PB

Postprzez sokół » N sie 01, 2010 1:12 pm

to Ty grałeś z czwórką na prawej obronie i łapaleś mnie za koszulkę? :roll:
sokół

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony