MrN napisał(a):
masz jeszcze film jak C. piosenke śpiewał?
ja mam calosc - prezentacje plus wystep wlasnie sie wrzuca na YT
czytanie ze zrozumieniem

MrN napisał(a):
masz jeszcze film jak C. piosenke śpiewał?
Łukasz napisał(a):Dzikus_PB napisał(a):j.w. impreza na duzy plus, ale mam takie pytanie... czy te grafy to mialy byc o historii klubu czy takie zeby sciana byla kolorowa? bo ze wszystkich to chyba 1 czy 2 przedstawialy o Polonii cos..
takie same moje odczucie jest ... poszedlem zobaczyc z ciekawosci jak malowali licyzlem na jakies twarze z historii Polonii a tam 1 praca z herbem ... a reszta niewiadomo co ... nie tak sobie to wyobrazalem a jada liczylem ze bedziemy mieli mega dlugie graffiti o naszej Polonii ...
Część dnia spędziłem dzisiaj z Polonią Bytom. W pierwszej odsłonie wziąłem udział w grze miejskiej jako jeden z „arbitrów”, a potem z Pauliną oglądaliśmy ostatni sparing drużyny. Na koniec uczestniczyłem w prezentacji drużyny przed nowym sezonem. Mam nadzieję, że wzmocnienia i ciężka praca pozwolą Polonii podjąć walkę o jak najwyższą pozycję w ekstraklasie. Taką opinię wyraził również w rozmowie ze mną Jacek Trzeciak.
Piotr Koj
I mam pytanie, jaki był wynik finału'?
sokół napisał(a):Moja ekipa w rozgrywkach grupowych radziła sobie całkiem nieźle, najpierw wygraliśmy z Kibicami strzelając decydującą bramkę z karnego w ostatniej minucie..... (Czy karny był? Moim zdaniem nie...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników